MENYJA KRYESORE

NGJARJET E FUNDIT

09 Janar 17:10

AAB
LAJME

Të gjitha »

Ambasadori britanik Ian Cliff: Trepça nuk duhet të jetë temë e dialogut mes Prishtinës dhe Beogradit, ajo është e Kosovës!

2015-01-24 13:28:16

“Trepça e suksesshme mund të krijojë një mjedis ekonomik që mund të lulëzojë. Ajo që është në territor të Kosovës është aset i Kosovës. Kjo nuk duhet të jetë temë e dialogut me Serbinë, por duhet të zgjidhet brenda Kosovës. E di që nuk do të jetë e lehtë, por mendoj se kjo duhet të jetë mënyra më e mirë që të zgjidhet kjo çështje”, tha Ambasadori britanik Ian Cliff në Universitetin AAB.

Më shumë »

75%

E studentëve të diplomuar janë në marrëdhënie pune

AAB STORJE
SUKSESI

Leonore Delija: Përfituese e programeve Students Exchange në Universitetin e Bremenit dhe të Londrës

Leonore Delija, është vetëm njëra nga studentët e AAB-së, që ka përfituar në saje të marrëveshjeve që ky institucion ka me universitete prestigjioze në rajon dhe Evropë. Si studente e vitit të dytë në Fakultetin Ekonomik, Leonore Delija, pati rastin që semestrin e katërt ta vijojë në Universitetin e Bremen-it, në Republikën e Gjermanisë. Ajo gjithashtu në sajë të bashkëpunimit universitar, arriti të ndjekë edhe një trajnim profesional në Universitetin e Londrës, London School of Economics, si dhe Royal Halloway.

Më shumë »

AAB
SOCIAL

Facebook

Copyright AAB