Orari i Autobusëve - Semestri dimëror 2012/2013

Këtu mund të shkarkoni orarin e autobusëve për vajtje ardhjet në Universitetin AAB.

Autobusi niset nga Rrethi dhe ndalon në këto pika:


Tregu i Ulpianës;
Radio Kosova;
Hotel Grand;
Sheshi "Bill Klinton";
Lakrishte;
AAB.