Orari i Konsultimeve për Fakultetin Juridik - Viti i parë

Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik, se orari i konsultimeve dhe marrja e notave nga lënda "historia e shtetit dhe së drejtës" - Prof.ass.dr.Muhamet Kelmendi, do të mbahet të Marten, me datën 02.10.2012. Për Studentët e rregullt - ora 10:00, për studentët pa shkëputje nga puna - 17:00