Njoftim - Konsultimet nga lënda "Marketingu i Shërbimeve" do të mbahen më 29.06.2012

Njoftohen studentët e vitit të tretë të Fakultetit Ekonomik, se konsultimet nga lënda "Marketingu i Shërbimeve", Dr.Sc.Shaip Bytyqi, do të mbahen të premten, më 29 Qershor 2012, nga ora 13:00 për studentët me vijim të rregullt të studimeve dhe nga ora 17:00 për studentët me vijim pa shkëputje nga puna.