Njoftim - Orari i Konsultimeve për Fakultetin Ekonomik


Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Ekonomik, se konsultimet nga lënda "Statistikë për Ekonomi dhe Biznes" do të mbahen sipas këtij orari:

 

 

Kajtaz Bllaca, PhD.Cand. - mbahen me 28.09.2012 në ora 17:00

Fahri Marevci, PhD.Cand. - mbahen me 28.09.2012 në ora 17:00