Orari i Konsultimeve për Fakultetin Juridik

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik Master - Penal, se orari i konsultimeve dhe marrja e notave në lëndën "E Drejta Ndërkombëtare Penale" nga Prof.Dr. Bajram Ukaj do të mbahet më 02.10.2012, në ora 16:00.