Njoftim - Konsultimet nga lëndët "Financat Publike" dhe "Paraja dhe Bankat" do të mbahen më 02.07.2012 - Dega në Ferizaj

Njoftohen studentët e vitit të dytë të Fakultetit Ekonomik, dega në Ferizaj, se konsultimet dhe marrja e notave nga lëndët "Financat Publike" dhe "Paraja dhe Bankat", Dr.Sc.Tefik Halili, do të mbahen të hënën, më 02 Korrik 2012, nga ora 10:00.