Njoftim - Konsultimet nga lënda "Biznesi, Kultura dhe Historia" do të mbahen më 30.06.2012

Njoftohen studentët e vitit të dytë të Fakultetit Ekonomik, se konsultimet nga lënda "Biznesi, Kultura dhe Historia", Prof.Dr.Nusret Pllana, do të mbahen të shtunën, më 30 qershor 2012, nga ora 16:00.