Njoftim - Konsultimet nga lënda "Gjuhë Angleze I dhe II" do të mbahen më 02.07.2012

Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Ekonomik, se konsultimet nga lënda "Gjuhë Angleze I dhe II", Prof.Dr.Lindita Rugova, do të mbahen të hënën, me 2 Korrik 2012, nga ora 16:00.